З "візитівкою Яроша": Опубліковано відео стрілянини у Кам`янському

В ГО "Державна ініціатива Дмитра Яроша" заявили, що охоронець Яроша не стріляв у таксиста на Дніпропетровщині, правопорушником виявився інший член організації, який повинен понести відповідальність.

Таксиста також побили палицями. Фото: скріншот з відео.

У Мережі опубліковано відео моменту конфлікту зі стріляниною в Кам'янському Дніпропетровської області нібито через небажання водія таксі відповісти на привітання "Слава Україні!". Відеозапис моменту конфлікту і стрільби опублікований на YouTube-каналі News Box, передають Патріоти України.

На відео можна побачити, як таксиста били палицею, а також чути звуки пострілів. Раніше повідомлялося, що охоронець Яроша прострелив ноги таксисту за відмову відповісти на привітання "Слава Україні". Двох учасників конфлікту затримали на місці, одному вдалося втекти. Як кажуть очевидці, чоловіки, які напали на таксиста, поводились збуджено і, крім пістолета, у них була телескопічна біта. За повідомленнями ЗМІ, у таксиста стріляв охоронець Яроша Роман Малісевич.

Пізніше в ГО "Державна ініціатива Дмитра Яроша" заявили, що охоронець Яроша не стріляв у таксиста на Дніпропетровщині, правопорушником виявився інший член організації, який повинен понести відповідальність.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...